2 dec. 2006

Mail - från Cecilia!

Cecilia från Cecilia Tankar är också en superbantarvän! Och sååå himmmmla bra! säger Pixi, som fick ännu ett uppmuntrande mail när hon gick igenom sin kris på grund av Erlanson-Albertsson, professorn i Lund som menar att GI GÖR en korkad, och Anna-Britta Ståhl, författaren, hon som menar att man ÄR korkad när man följer GI och andra bantningsprogram.

Och när Pixi funderat och tänkt och utvärderat sina erfarenheter av GI så kom hon fram till att hon varken ÄR korkad eller HAR BLIVIT korkad av GI. Så hon kommer att fortsätta. Pixi ÄR på GI!
Så nu vet ni det, Erlandson-Albertsson och Anna-Britta!

Och då kom det ett mail från Cecilia:

Tycker det låter jättebra. Dessa experterna ändrar ju åsikter så ofta, så det är bara att köra på det sättet som fungerar för dig. Jag håller på dig!

Tack, Cecilia! Tack & Puss!
Och ni ska bara veta, fortsätter Pixi, att Cecila, HON är en SLIMMINGHERO! Hon har gått ner 11,2 kg på 10 veckor, minskat 32 cm i storlek och vann en julklapp hos Viktväktarna haromdagen!

Och så undrar hon om Erlanson-Albertson och Anna-Stina NÅGONSIN haft viktproblem och försökt slimma ... eller om dom bara är sån'a där TEORETIKER som vet bäst och talar om för folk hur dom ska göra i sina böcker som dom ska ha andra att köpa ...

Nu ska Pixi ut på sta'n och handla, se'n ska hon städa och se'n kommer Mem och Lol på glögg! Och i morgon är det 1:a Advent!

1 kommentar:

Cecilia sa...

Tackar, tackar. Vi måste ju peppa varandra, vad behöver vi dessa så kallade "specialister" det är ju vi som är Experterna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...