3 juli 2007

Telefonbanta ... ? Ja, just det. Telefonbanta!

Telefonbanta! Det läste Pixi på expressens löpsedel igår. Nyfiken som hon är, så måste hon natuuuuurligtvis ta reda på vad de menar med det.

Så här är det, förklarar Pixi.
Att telefonbanta, det är dietisten Anna Ottossons affärsidé om att hjälpa och peppa "folk-i-farten"-bantare med sms och kostråd direkt i mobilen. För, som hon säger, "det upprepade stödet är viktigt!"

Hur det går till? Man får ett sms varannan dag i en månad och ett samtal i en timme varannan vecka i minst 3 månader. Och det tar hon naturligtvis betalt för. 600 kr kostar varje telefonsamtal, 180 kr/månaden för en sms-prenumeration och 10 kr + ev trafikavgift för ett sms ...

Och det skulle bli ungefär 3 930 kr ...

Äsch. Larvigt! Inte skulle jag betala nästan 4 000 kr för att få sms från en dietist! Eller betala 600 kr för att prata med henne i telefon i en timme varannan vecka. Då pratar jag hellre med Mem i telefonen och hon är en fena på att peppa och hitta på smala recept. Det är Pixis slutsats.

Men hon fick en idé! En himlans så bra idé!

Telefonbanta med en kompis! Kom överens att byta pepptjänster! Om du vill gå ner i vikt, så peppar din kompis dig om det. Och om din kompis vill gå ner i vikt så peppar du henne eller honom om det, eller om något annat som din kompis vill bli peppad om! Kom överens om mål och delmål och roliga saker ni ska göra när ni lyckas!

Och det här, det är HELT GRATIS! Och HELT GRATIS är också tipsen på piximint.net/slimblog!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...