20 juni 2010

Bröllopssmenyn! Victoria & Daniels!



Bröllopsmenyn !!! Victorias och Daniels bröllopsmeny ...  ååååh ... vad Pixi skulle vilja varit med ... i köket åtminstone! 

Men Prins Daniel, han verkade vara mer intresserad av Prinsessan V, han ...
Här är hela bröllopsmenyn, med vinlistan och allt!

• Havskräfta från västkusten med sommartryffel och tryffelkaviar, citrusmarinerad odlad torsk i blomhölje med gurkgelé och kall grön ärtsoppa med Kalixlöjrom.

• Landöröding med örttäcke, pocherat vaktelägg, grön sparris och rödbeta från Gotland samt nässel- och ramslökssås.

• Kalvytterfilé från Stenhammar med rostad schalottenlökskrisp, potatisgratäng med Allerum prästost, tomatterrin, timjanskokta morötter i vitkål och dragonsky.

• Jordgubbsmousse med rabarberinteriör och vaniljglass i vit choklad

Vin

• Champagne Pommery 2000 Grand Cru
• Sancerre Les Pierris 2008 Domaine Roger Champault
• Pommard 1:er Cru Epenots 2002 Louis Jadot
• Château Simon 2007 Sauternes


Tårta

• Bröllopstårtan är vit, fyrklöverformad, över tre meter hög och väger 250 kilo. Den elva våningar höga tårtan består av lager med bland annat mandelmarängbotten, chokladkrisp, champagnemousse, smultroncurd och smultronkompott.


Och det här har Pixi läst i Hufvudstadsbladet minsann! 

Och fotot, det kommer från GP!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...