5 maj 2007

Paris Hilton - 45 dagar i finkan!



Jisses! Hur ska det gå? tänker Pixi idag när hon läser i dn att Paris Hilton, 1,71 cm lång med skostorlek 43,5, ska sitta i fängelse i 45 dagar. Från den 5 juni.

För Paris Hilton har brutit mot en tidigare villkorlig frigivning för rattfylleri och blev av med körkortet. Men eftersom hon alltid gör som hon själv vill, så körde hon bil ändå och i januari tog polisen henne igen och nu med ett ogiltigt körkort. Och Paris, hon sa i rätten att hon inte visste om att körkortet dragits in ...
Hennes advokat tycker att hon fått för hårt straff och det därför att hon är en megakändis. Och att det kommer SÅ olämpligt, eftersom det är nypremiär på hennes TV-såpa Simple Life om några veckor. Så nu stormar det runt domaren. Gjorde han rätt? Eller fel?

Jag tycker att domaren har handlat rätt, säger Pixi bestämt. Paris är väl en medborgare som alla andra, eller hur? Och hon bröt mot lagen.
För mig är Paris en tjej med alldeles för mycket pengar och jag tycker att hon borde använda sin intelligens till annat än att ställa till det för sig. Att köra berusad, som hon gjort, det handlar ju faktiskt också om andra människor. Man blir inte åtalad för rattfylleri bara för att rättsväsendet jävlas med en! Tank bara vad som hände i Molkom på Valborgsmässoafton när två cyklister blev påkörda och dog - just på grund av en rattfull bilförare! Det borde Paris fundera över.
Och förresten, om någon har råd att ta en taxi när hon är på kanelen så är det väl Paris? Eller varför hyrde hon inte in en privatchaufför?
Ett litet tips till Paris från Pixi.

Och så undrar Pixi vilken mat Paris får i fängelset. För Paris har sagt att NÄR hon äter så gör hon det här:

"I eat at McDonald's or Taco Bell."
Och det är något annat än fängelsekantinen. Och så har hon sagt att:
"I hate the taste of alcohol. When I'm drinking, I'm drinking Red Bull."

Hmm! tänker Pixi. DET kan ju inte vara riktigt sant ändå ...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...