16 aug. 2006
Sommarmat - Rödbetssallad Marilyn M
Rödbetor och valnötter med senapsdressing och endiver! Gott! Och bra slimming mat! Tänkte Pixi när hon hittade det här receptet som kommer från en av de gamla restaurangerna i Hollywood där Marilyn Monroe och hennes filmstjärnekompisar brukade äta lunch ...
Rödbetssallad MM
Endiver
Rödbetor
Valnötter
Fransk senapsdressing - olivolja, vit balsamvinäger, dijonsenap, salt&peppar
1. Koka rödbetorna tills de är mjuka. Skala dem. Och strimla dem.
3. Skär endiverna i tunna ringar.
3. Hacka valnötterna.
4. Blanda allt i en skål och häll över dressingen.
5. Ställ in i kylen och låt stå i minst en timme innan serveringen för att smakerna skall blandas.
Mer Sommarmat från Pixi:
Gazpacho
Salade Nicoise
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar