16 aug. 2006

Sommarmat - Rödbetssallad Marilyn M


Rödbetor och valnötter med senapsdressing och endiver! Gott! Och bra slimming mat! Tänkte Pixi när hon hittade det här receptet som kommer från en av de gamla restaurangerna i Hollywood där Marilyn Monroe och hennes filmstjärnekompisar brukade äta lunch ...

Rödbetssallad MM

Endiver
Rödbetor
Valnötter
Fransk senapsdressing - olivolja, vit balsamvinäger, dijonsenap, salt&peppar

1. Koka rödbetorna tills de är mjuka. Skala dem. Och strimla dem.
3. Skär endiverna i tunna ringar.
3. Hacka valnötterna.
4. Blanda allt i en skål och häll över dressingen.
5. Ställ in i kylen och låt stå i minst en timme innan serveringen för att smakerna skall blandas.

Mer Sommarmat från Pixi:
Gazpacho
Salade Nicoise

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...