24 juni 2006

Sängbantning Bowie - förkylningsbantning


När Pixi var förkyld och låg i sängen fortsatte hon tappert sin bantning. Det blev Sängbantning Bowie, inspirerad av Imans råd till David Bowie när hon satte honom på diet. Pixi gjorde sin egen Bowie-diet. Så här:

Frukost: Juice, fruktsmoothie (mixa frukt med lättfil eller lättyoghurt), örtte, grönt te eller rött roibuste med honung. En multivitamin- och en Omega3-tablett.

Lunch: Varma koppen (lätt att göra när man är förkyld), grönsallad med skinka, gurka, tomat, solrosgroddar + lite olja&vinäger, 1 frukt.

Middag: Varma koppen (igen - fast med annan smak än till lunch), grönsallad (igen!) med räkor, 1 frukt.

Under hela dagen åt och drack Pixi: Juice, citronvatten med honung (varmt och kallt), ötte med honung, frukt. Hur ofta och hur mycket hon ville.

Egentligen vill man ju inte äta så mycket när man är förkyld, säger Pixi. Men man tycker ju så synd om sig själv där man ligger i sängen och därför vill man ju trösta sig med något. Det är en typisk situation då jag ringer till Mem för att hon ska komma upp med smågodis och choklad och gräddglass med pecannötter till mig. Och jag ringer till pizzerian och beställer pizza. Med gorgonzola. Men tack vare Iman och David klarade jag den här förkylningen och gick ner ett kilo på kuppen!

Mer om Sängbantning Bowie:
Sängbantning Bowie I

Sängbantning Bowie II
Pixi har varit sååå ...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...