1 juni 2007

Mail - Pixi fick svar på sina frågor ...

Tack för svaren! Nu vet jag! hälsar Pixi till Theresia på toppkropp och Jessica på den VIKTiga bloggen.

För Pixi visste inte riktigt vem dansbandssångaren Nick Borgen är, han som gick ner 17 kilo på 3 månader med Flygvärdinnedieten och som du kan läsa mer om här. Men Theresia vet! Så här skriver hon:

"Hallå Pixi! Jag ska berätta vem Nick Borgen är: "We are all the winners, we are all the best. Att vi får va' tillsammans, det betyder mest" Nu vet du vem Nick Borgen är. Förresten låter dieten ganska tråkig..." /Theresia


Och Pixi visste inte heller hur hon riktigt ska förhålla sig till tacos. Kan tacos räknas som smalmat? Kanske ... om man gör om receptet som här till exempel. Men Jessica vet bättre besked för hon svarade direkt och har flera tips. På fajitas, bland annat!

"Ja, tacos ser jag som en smalmat. Man behöver ju inte hälla gräddfil på, eller ens tacosås (som ju ofta innehåller tillsatt socker). Men annars är ju kryddig mat bra för förbränningen så tacos är väl ultimat! Dessutom är fajitas (kyckling, lök, paprika och kryddor) hur gott som helst! Och kyckling är ju ett magert kött så det är ju ytterligare ett alternativ.

I liiike! " :-D


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...