9 apr. 2007

Lionel Richie i Stockholm!



Mem och jag var på Lionel Richies konsert på Globen nu i helgen! berättar Pixi. När den väl kom igång, vi fick vänta över en timme, så var den jättebra förstås! Ljusshowen var super! Och det är klart att han, och vi också, sjöng alla gamla super-hits som man bara gillar såååå himmmmla mycket! Three Times A Lady, Hello, All Night Long, Endless Love, We Are The World, Say You Say Me ... ja, här kan du faktiskt lyssna på dem, och se dem! Något outdated videos förstås, fast det gör dem bara kul!

Men Pixi undrar hur det går för Nicole Richie, Lionels styvdotter som är bästis med Paris Hilton och gör TV-serien The Simple Life tillsammans med henne. Nicole gick ju ner så himmmmla mycket i vikt så man trodde att det var anorexi! Hur är det egentligen med Nicoles ätstörningar?

Det är INTE anorexi! säger Lionel till Expressen.

Jag har tagit Nicole till läkare. Han försäkrar mig att det inte är anorexi. Jag har stått mitt emot honom, tittat honom i ögonen och jag har sagt: "Är det anorexi?". Och han har sagt: "Det är inte anorexi". Men det är svårt att förklara vad det är. Det är stressrelaterat.

Och jag tror att stressen kan bero på två saker - min skilsmässa från Nicoles mamma och mediebevakningen av Nicole. Bara för att ge ett exempel på hur galet allt blivit. Jag vet alltid när att Nicole är på väg hem för hon följs alltid av en helikopter och sju bilar. Det är trakasserier.

Och många gånger manipulerar de bilder på henne. Hon har visat mig skillnaden mellan originalet och vad som publiceras i tidningen. De får henne att se värre ut. Jag har i och för sig sagt till henne att hon får skylla sig själv. Jag förklarade redan innan hon började sin karriär att folk skulle vara intresserade. Min mamma sa samma sak till mig. Gillar man inte människor och uppmärksamhet så ska man inte vara i Hollywood. Vill hon slippa det kan hon bara lämna Hollywood och flytta till ett normalt lugnt ställe som Idaho.

Eller till Sverige?- Ja, Sverige skulle vara jättebra för Nicole. Jag ska faktiskt ta Nicole till Sverige. Det har jag redan bestämt med henne. Men Nicole är annorlunda. Platser som Stockholm finns inte i hennes värld. När Nicole säger att hon ska ta det lugnt och försvinna från allt så tänker hon en resa till Miami. Då kan hon lika väl lägga sig och sola på Sunset Boulevard.

Jaha! tänker Pixi. Den där tjejen verkar ju vara något insnöad! Och verkar ABSOLUT INTE! veta vad som är bäst för henne. Precis som du säger, Lionel!



2 kommentarer:

v sa...

nej, styvdotter är det inte, det är hans riktiga (adopterade) dotter. :)

Pixi sa...

Visst Veronica, du här rätt! Nicole är adopterad. Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...