27 feb. 2007

Bokrean startar idag - 3 tips från Pixi!

Klara, färdiga motionera! Om du är som mig som ALDRIG riktigt kommer igång att träna för att det ALLTID kommer någoting ivägen, säger Pixi, då behöver du VERKLIGEN den här boken! Katarina Woxerud har skrivit den och hon kan det här. Hur man skapar bra vanor, hur man hittar sin egen motionsform och - hon ger tips på olika program som man kan följa för att hitta sin egen, individuella träningsstil. Så den stoppar jag ner i reapåsen, för priset är himmmla bra!

Kråke Lithander, som varit modell och bl a skriver om mat i Amelia, gick bara upp och upp i vikt. Men så bestämde hon sig. Och ... hon gick ner 60 kg. Helt otroligt! I En tunn bok om att vara tjock berättar hon om hur hon klarade av det. En berättelse att inspireras av. Det behöver man när man vill gå ner, så därför väljer jag den.

Franska kvinnors smala hemligheter av Mireille Guiliano är en av Pixis favoriter när det gäller bantningsböcker. Ja, ABSOLUT!, säger Pixi. Varför? Jo, därför att den är enkel och naturlig. Inga konstigheter vad det gäller mat eller motion eller annat. Och Mireille äter allt. Den är kul, chic - Mireille är ju fransyska - full med recept och vardagstips&tricks för att hålla formen. Superbra! Har du den inte tidigare - nu har du chansen att köpa den till ett superbra pris!

Vilka reabokstips har du?



Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...