5 sep. 2006

Zone Diet - Middag: Marinerad Fläskfilé Jennifer A


Det var Dr Sears som hittade på the Zone Diet, och här är ett recept från Jennifer Aniston när hon lagar middag à la Zone:

Marinerad Fläskfilé Jennifer A

115 gr fläskfilé, skivad i medaljoner
1 äpple i tärningar
1 litet huvud gemsallad, strimlad
1 msk honung
1 liten hackad röd lök
2 små hackade aprikoser
1 tsk olivolja / jungfruolja
1 tsk sojasås
1 msk vatten smaksatt med limejuice
2 tsk färsk hackad salvia
2 tsk grovkornig senap
1 msk vitvinsvinäger
2 msk rödvinsvinäger
salt & nymald svartpeppar

1. Gör en marinad: Blanda hälften av oljan med senapen, vitvinsvinägern och honungen och lägg fläsket så att marinaden täcker köttet. Låt stå 1 tim.
2. Stek köttet i en teflonpanna tills det är genomstekt och blanda sedan i äpplen, aprikoser och resten av honungen, salvian och limevattnet.
3. Gör en dressing: Mixa resten av oljan med sojan, rödvinsvinäger, salt & peppar, blanda dressingen i salladen och lägg upp den på en tallrik. Toppa med fläskfilé och fruktblandningen.

Recepten är beräknade för en person. Och det finns också i Slimming Secrets of the Rich and Famous, John Blake publishing.
Himmmmel vad mycket ingredienser, och vad är GEMSALLAD!? undrar Pixi och säger att NU, NU får det vara SLUUUT på Zonandet för nu ska hon fortsätta med sin GI!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...