130 gr skinnfri kycklingfilé, tärnad
130 gr räkor
225 gr strimlad sallad
1 grapefrukt, skalad och i bitar
8 stjälkar finhackad salldslök
40 gr konserverade kidneybönor
40 gr konserverade kikärtor
saften av 1 citron
1 tsk olivolja / jungfruolja
Dressing:
1 msk balsamvinäger
6 dl kycklingbuljong
1 msk färsk basilika
1. Hetta upp oljan i en teflonwok.
2. Stänk citronjuice över kycklingen och räkorna och stek på medelstark värme i ca 4 min.
3. Mixa dressingen - vinäger, buljong och basilika.
4. Blanda resten av ingredienserna i en skål, toppa med kyckling och räkor. Häll över dressingen.
Receptet är beräknat för en person och finns i Slimming Secrets of the Rich and Famous, John Blake publishing.
Och Pixi tycker att det är ALLDELES FÖR MYCKET 40 gr hit och dit och tror inte att hon NÅGONSIN kommer att står och väga upp bönorna och kikärtorna och 225 gr av strimlade salladsblad sådär, MEN ANNARS tycker hon att receptet låter VÄLDIGT GOTT!
40 gr konserverade kidneybönor
40 gr konserverade kikärtor
saften av 1 citron
1 tsk olivolja / jungfruolja
Dressing:
1 msk balsamvinäger
6 dl kycklingbuljong
1 msk färsk basilika
1. Hetta upp oljan i en teflonwok.
2. Stänk citronjuice över kycklingen och räkorna och stek på medelstark värme i ca 4 min.
3. Mixa dressingen - vinäger, buljong och basilika.
4. Blanda resten av ingredienserna i en skål, toppa med kyckling och räkor. Häll över dressingen.
Receptet är beräknat för en person och finns i Slimming Secrets of the Rich and Famous, John Blake publishing.
Och Pixi tycker att det är ALLDELES FÖR MYCKET 40 gr hit och dit och tror inte att hon NÅGONSIN kommer att står och väga upp bönorna och kikärtorna och 225 gr av strimlade salladsblad sådär, MEN ANNARS tycker hon att receptet låter VÄLDIGT GOTT!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar