1 sep. 2006

GI - Rivstart Pixis Slutrapport

Den BÄSTA dieten jag gjort! summerar Pixi sin GI Rivstart. Ja, jag gick ner 2,5 kg FAST jag åt! Helt otroligt!

Pixis tips? Ät dina klara favoriter av den tillåtna GI maten, ta en vitamintablett varje dag och planera in din Rivstart så att du kan göra den i lugn och ro. Och när du håller på, gör roliga saker så du har kul med annat samtidigt, då tänker man inte så mycket på mat.

Jobbigt?
Nej, det var ju inte så svårt. Jag åt ju bara det jag tyckte om, egentligen. Och Rivstarten passade mig MYCKET BÄTTRE än den där detox dieten som jag bara fick ont i huvudet av. Ja, jag glömmer ALDRIG den da'n då jag höll på att bli osams med Mem. Och det var detoxens fel!

Nu då? Jag ska fortsätta med GI Steg 2, som inte är så sträng som Rivstarten, och börja träna. Och det är egentligen det som känns värst, säger Pixi, för jag har så himmmmla svårt att komma iväg till gymmet!
Hur gör man? Har någon ett tips? undrar Pixi på eftermiddagen fredagen den 1 september ...

2 kommentarer:

Hannele på Hisingen sa...

Jag går till gymmet för det har kostat massa pengar och det är dumt att låta bli.

Anonym sa...

ojoj denna kommentaren kommer väldigt väldigt sent. men att skaffa en gymkompis och några fasta dagar i veckan som man tränar på tillsammans är en jättebra sätt att verkligen komma iväg. sen är det mycket roligare att gå på tex gympa och spinning än att gå på vanligt gym. det är alltid mycket mer tjejer på såna pass också. kan ju vara lite lättare då. tjohej.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...