24 aug. 2006

Kikki - Varför tröstäter Kikki falukorv?

undrade Pixi i somras.
Egentligen bryr hon sig inte ett dugg om schlagerkändisar, men Kikki Danielsson, henne tycker hon riktigt synd om. Ja, faktiskt. Det skrivs så mycket om hennes vikt och matvanor och dryckesvanor och utseende hit och dit, så Pixi tycker att hon också borde göra det. Och Pixi säger att man ska lämna Kikki ifred. Och att Kikki ska låta bli att uppmuntra press och media att skriva om hennes viktbravader. Trots att hon börjat en ny bantning "och rasat i vikt med en ny superdiet".

För efter alla skriverier under våren om att Kikki äter sälspäck och kakor och att hon tröstäter falukorv och smygäter grillkorv på bensinmackarna medan hon måste gå ner 18 kg, så tycker Pixi att det får vara nog. Kikki har ju problem! Och hon säger att Kikki, hon borde läsa Pixis slimblog istället för att äta all den där korven.
Men Kikki viker ut sig igen med sin nya diet som vi ska få följa i TV i höst - i programmet Du är vad du äter. Och Kikki hon säger:

"Jag har gått in i en ny fas i mitt liv nu. Dieten kommer jag att fortsätta med livet ut."

Jättebra! säger Pixi. Men måste du visa upp dig i TV för det? Det verkar lite panikartat, precis som du panikåt falukorven förut!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...