19 aug. 2006

Imorse vaknade Pixi med huvudvärk!

Inget kul! För igår när Mem ringde till Pixi på jobbet berättade hon att hon hade varit på systemet. Och vad hade hon handlat? Vino Tinto! Är det nå't gott, undrade Pixi. Visst, sa Mem, vi ska göra Sangria. Vino Tinto är perfekt för det.
Och ... det var det!

Ja, säger Pixi, Mem hade gjort en jättegod pasta med zuccini och oliver och Sangrian var så himla god, sval och lite bittersöt, och vi hade så mycket att prata om och kvällen var varm och heeelt ljuuvlig, och vi satt ute på Mems balkong och Sangrian, ja, den bara försvann ...
Vi ville ha mer! Men Mem hade bara köpt en flaska, så då gick vi till caféet i Tessinparken, men där har dom ju ingen Sangria. Så vi köpte oss var sitt glas rött vin och en fruktsoda och ett glas isbitar. Och så blandade vi vinet med fruktsodan och isbitarna. Och det var inte så dumt. Men Mems Sangria var ju mycket godare, förstås.

Men inte trodde jag att Sangria på Vino Tinto skulle vara så himla gott! säger Pixi som försöker piggna till. För att åka till Upplands Väsby och hälsa på Kerstin idag, lördag den 19 augusti.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...