11 juni 2007

Paris Hilton ... Gillande inte maten!


Nej, Paris Hilton gillade inte maten på fängelset. Hon matvägrade och grät och surade. Så efter tre dagar fick hon lämna fängelset för att fortsätta sitt straff hemma i husarrest med fotboja.
Men då röt åklagaren till. Och överklagade för han tyckte att Paris åkte gräddfil genom straffsystemet. Så nu är Paris tillbaka på
CDRF anstalten utanför Los Angeles men hon har fått straffet avkortat från 45 till 23 dagar för gott uppförande. Det skriver dn.

Och Pixi undrar om Paris tänker äta fängelsematen nu eller om hon får specialhamburgare så hon blir glad igen - för det verkar hon gilla, och det kan man se här .

Och Paris Hiltons bästis Nicole Richie verkar inte vilja inte vara sämre än Paris. För hon greps av polisen i december när hon körde bil med marijuana och smärtstillande tabletter i kroppen, berättade hon fnittrande för David Letterman i en intervju. Så nu går hon och väntar hon på domen som kommer i slutet av juni och vem vet, hon kanske hamnar i finkan också! Och där kan dom väl sitta, tycker Pixi, för hon fattar inte vad de där tjejerna håller på med! Egentligen!


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...