4 jan. 2012

Oprah - med 30 kg fett - som hon gick ner!


Oprah gick ner 30 kg! Och så här mycket är det - 30 kg animaliskt fett ligger i plast på vagnen!
Yeez! säger Pixi som nu kommer att berätta hur det hela gick till:


Så här var det. Det var sommaren 1988 (en hel evighet se´n! yeeeez!), men så var det i alla fall, och då inspirerade Stedman, hennes man, Oprah till att banta. Han hade ALDRIG klagat på att hon var för tjock, så himla snäll är han, men hon frågade honom om hennes kroppsstorlek någonsin störde honom. Han hade blivit tyst en lång stund. Så sa han: "Det har behövts lite anpassning ... " Och då, efter ett tag, insåg Oprah att han egentligen hade tyckt det varit jobbigt att hon var så tjock hela tiden de varit ihop! Och det utan att säga något!

Så Oprah började fasta med en medicinsk brygd av pulver och vatten plus 1,8 liter vätska utan kalorier plus några vitamintabletter. Ingen fast föda! Så höll hon på i 6 veckor. Sen åt hon en cheeseburgare med bacon och avocado - och så fortsatte hon med sin fasta och började jogga varje dag. Hon gick ner 20 kilo på det.

Så fortsatte hon ... och gjorde sina TV-program och tittarna trodde inte sina ögon. Oprah blev smalare och smalare och smalare ... och så lovade hon att berätta hur hon burit sig åt i ett program som hette "Bantningsdrömmarna blir verklighet". Det här var i november, fyra månader senare, och halva USA var engagerad i hennes bantning - en tidning skrev att Oprahs viktnedgång var "den viktigaste sociala händelsen sedan Michael Jacksons senaste näsoperation!" 
Så sänds programmet och där kommer Oprah in med den här röda kärran med 30 kilo kladdigt animaliskt fett på! Lika mycket som Oprah hade gått ner. Hon försökte lyfta det, men orkade inte. Och så sa hon: "Visst är det konstigt. Jag kan inte lyfta det här, trots att jag bar omkring på det varenda dag!"
Se'n sa hon att det här var det svåraste hon någonsin gjort i hela sitt liv. Och att det var hennes största prestation någonsin.
Se'n gick hon upp sina kilon igen ... 


Hur hon gjorde det? Optifast hette pulvret, men det kanske går med Nutrilett också. Man kan ju alltid pröva, som Ellis gör just nu ... Nutriliett Allt I Ett - och här på   kan du läsa mer om hela paketet!
Och allt det här och mycket mer om Ophras fantastiska bravader läser jag om just nu i  Oprah! - en biografi  - ... här!


Och så här ser Oprah ut idag ...

 


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...