1 maj 2007

Vår Recept - Päron Sallad med ädelost!



Pixi tycker om att pröva nya smaker - som den här salladen med rostade/stekta päron, ädelost, rostade valnötter och spenat. Enkelt och såååååå gott. Ett 1 maj tips!

50 gr valnötter
4 päron i tjocka skivor
1 påse babyspenat, ca 80 gr
50 gr Blå Castello, i bitar
1 msk olivolja

1. Rosta valnötterna i en torr, het stekpanna. Sedan rostar du päronskivorna på samma sätt (du tillsätter inte något fett /smör eller olja i pannan). Se upp bara, det är lätt att bränna vid.
2. Grunda en salladskål med babyspenat. Lägg på päronen och osten. Strö över valnötterna och ringla över oljan.
Klart!

Receptet är till för 4 personer och det damp ner i Pixis brevlåda häromdagen. Avsändare: Coop!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...