6 okt. 2006

Anna Skipper - sågad!


Nu är Dietisternas Riksförbund RIKTIGT IRRITERADE på dig, Anna Skipper. Och Pixi med. Anna och hennes filmteam förnedrar faktiskt människor! Och det både genom sin attityd och hur de filmar sina bantningsobjekt som Kikki Danielsson och hennes bantningskompisar i Du är vad du äter. För det är just SOM OBJEKT de ser dem. INTE som människor med problem. För även om de har gått med på att vara med i programmet så tycker Pixi att de ska behandlas med stor RESPEKT! OCH vänlig humor. Med betoning på VÄNLIG.

Ja, jag tycker att Anna Skipper är som en av de där trista besserwisser-typerna av sämsta konsultsort, säger Pixi helt frankt. Om hennes råd är bra eller dåliga, det kan inte jag avgöra för jag är ingen kostexpert. Men dietisterna säger att Anna sprider osanningar och att hon inte har legitimerade kunskaper om hälsa och näring och de tycker att programmet ska läggas ner!

Men Anna Skipper säger att allt är bra och alla blir så glada av de positiva resultaten för det är väl resultaten som räknas, eller hur?
Men det är väl klart att alla måste visa sig glada tillslut! svarar Pixi. Annars skulle det ju inte BLI NÅGON TV-SERIE!
Efter att först ha blivit hunsad offentligt i TV av Anna, i ett sååå himmmla känsligt ämne som sin vikt, så MÅSTE de ju visa sig glada för att få ett bra slut! Inte för Annas skull i första hand, men för sin egen självrespekt! Det fattar ju ALLA!!!

Och du kan läsa mer om vad dietisterna säger - här! i en artikel på Riksförbundets hemsida och - här! i en artikel i Expressen!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...