14 aug. 2006

Marilyn - hennes filmstjärnefrukost ...

bestod av 3 ägg, helst löskokta, och mjölk. I sängen. Det fick Pixi bildbevis på, så nu hon känner sig lite lugnare över Marilyns eventuella ätstörningar.

Hon fick också veta att Marilyn aldrig skulle få jobb som modell eller inom filmen i Hollywood idag utan att banta ner sig ordentligt! För storleksidealet på kvinnor i media har minskat med 1/3-del över den sista generationen! Marilyn, som var "normalstor" när hon levde, var en storlek 14, som motsvarar svensk 40 - 42 ungefär, säger Pixi. Och det tycker man är alldeles för T&F i Hollywood idag. Det tycker bland andra Liz Hurley som säger:

"Jag skulle ta livet av mig om jag skulle ha varit lika fet som Marilyn Monroe!"

Så - Marilyn var alltså en riktig fläskfia! Enligt dagens Hollywood-mått mätt. Och hon skulle alltså vara tvungen att banta bort 1/3-del av sig för att överhuvudtaget ha någon chans!

Vilken konstig värld vi lever i, tänker Pixi. Och den där Liz Hurley verkar ju något korkad. Men vilken tur att jag inte vill bli någon Hollywoodstjärna. Eller modell. För Pixi har sett några av de där Hollywoodstjärnorna i verkligheten. Neurotiska benrangel, det var hennes kommentar. Och någon sån't, nej, det vill hon INTE bli!


Mer om Marilyn:
Marilyn sa en gång att ...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...