26 aug. 2006

Kikki Danielsson - hennes nya superdiet ...

Först skulle Kikki lära sig HUR man äter:
Och det ska hon
bara göra när hon är hungrig, inte när hon är sugen. Hon måste lära sig tugga maten väl, för Kikki får ALDRIG stoppa en ny tugga i munnen innan hon svalt den förra. Kikki får äta max så mycket som ryms i två kupade händer vid samma måltid. Hon måste äta på samma tider varje dag och aldrig hoppa över ett mål mat och ABSOLUT INTE äta någonting efter kl 19.00.

Se'n skulle Kikki lära sig vad hon INTE får äta:

OBS! OBS! OBS! ABSOLUT FÖRBJUDET
är margarin, vetemjöl, vitt socker, bröd och läsk.
Kikki ska undvika mjölkprodukter (inte bra för hennes reumatism) UTOM yoghurt naturell, det är OK, och salt och lightprodukter ska hon hålla sig borta från liksom tomater, potatis, paprika och aubergine.

När hon äter, ska Kikki ÄTA:
Färska grönsaker, rotfrukter, frukt, bär, baljväxter och vitlök och det varje dag.
Och kallpressade oljor = olivolja och riktigt smör och frukt, men det separat mellan målen eller till frukost och inte blanda frukt med annan mat. Krydda maten ska Kikki göra med grukmeja och färsk ingefära.

Och Kikki ska DRICKA:

Minst 2 liter oklorat vatten om dagen, INTE kolsyrat
och grönt te och örtte, som brännässelte och maskroste.

Och så ska hon MOTIONERA direkt på morgonen för det sätter fart på matsmältningen - stavgång, vattengympa, Power plate ... och LYXA till det med mineralbad och lerinpackningar ...

Och Pixi bara undrar - vad i hela friden ska människan leva på egentligen, när hon väl lärt sig HUR man äter? Det verkar lite väl hårt att bara få äta youghurt med gurkmejekryddade rödbetor och brännässlete när Kikki varit invand på falukorv, kanelbullar, sälspäck och whisky ...
Men som sagt, det här är tipsen "så går du ner i vikt med Kikkis metod", dokumenterad i Aftonbladet Söndag den 20-21 aug, och Kikki har RAASAT i vikt efter 25 års misslyckad bantning - med hjälp av sin kostexpert ... och en superdiet ÄR en superdiet är en superdiet ...?

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...